Til alle kvinder der har født uanset alder: ”Hvor stærk er din bækkenbund?”

Allan grinte af mig i går, da Sebastian ville have jeg skulle holde ham og hoppe på trampolinen. Han grinte fordi han ikke synes jeg hoppede højt nok. Af at være meget højgravid er det altså højt – vil jeg bare lige sige. Anbefaler på ingen måde at man som højgravid hopper på trampolin. Der er ligesom belastning nok på bækkenbunden i forvejen. Men når det er sagt så kunne jeg godt hoppe med Sebastian uden at tisse i bukserne. Jeg møder ikke kun få, men virkelig mange kvinder, der har født for 2,7,12 og endda 20 år siden som ikke kan hoppe på trampolin eller som har svært ved at holde tæt, når de løber, hoster eller nyser. En ting er ubehaget ved dette, men faktum er også at en svag bækkenbund giver et dårlige sexliv. Altså ikke fordi man ikke kan have sex, men alle undersøgelser viser at udbyttet er dårligere. Alene af den grund undrer det mig, at flere kvinder ikke går op i træningen af bækkenbunden😉

https://www.instagram.com/p/ByPdx8oBr7F/


Anbefalede produkter

Online efterfødselsforløb
Efterfødsel - også længe efter

Et individuelt træningsforløb, som er funderet på videnskab og 100 % skræddersyet til dig. Det er sjældent for tidligt og helt sikkert aldrig for sent at komme i gang.

Bestil efterfødselsforløb Læs mere om forløbet her

Bogen: Sund Graviditet
9 måneder før – 9 måneder efter

Bogen inspirerer og guider dig til alle aspekter af en sund graviditet, så du kan få øget velvære med færre gener og mindre vægtøgning både før og efter din graviditet.

Bestil bogen hos Arnold Busck Læs mere om bogen her

Skriv et svar