Sund Graviditet: 9 måneder før – 9 måneder efter

Bogen inspirerer og guider dig til alle aspekter af en sund graviditet, så du kan få øget velvære med færre gener og mindre vægtøgning både før og efter din graviditet.

Bestil bogen hos Arnold Busck Læs forord af professor Bente Klarlund Pedersen

Trin for trin opnår du den fornødne viden, så du føler dig sikker på, hvordan du udfører øvelserne og får lyst til at være aktiv igennem din graviditet. Og med øvelser skræddersyet for bækkenbund og mave sørger du for at holde din bækkenbund i form, så du hurtigt kan komme dig efter din fødsel.

Efter-graviditetsprogrammet hjælper dig effektivt med at opnå en flot mave, runde baller og en stærk bækkenbund og ryg, så du kan hoppe og løfte din baby ubesværet uden at få ondt i ryggen. Og det ingen ser, at sexlivet kan blive det samme som før.

Bogen henvender sig til alle gravide. Både til dig som allerede træner, men er usikker på, hvordan du kan forsætte din træning. Og til dig, der ikke er vant til at træne, men ønsker at gå i gang, men er usikker på hvordan. Og ikke mindst til dig, der lige har født og hurtigt og effektivt ønsker at genvinde din form.

Lotte Arndal er uddannet personlig træner, kostvejler og cand.merc. Hun er mor til 3 børn og har 25 års erfaring i træning af gravide, og kvinder der lige har født. Til daglig driver hun Arndal spa og fitness i Store Kongensgade, København. Desuden er hun forfatter til blandt andet ”Styrketræning for kvinder”, ”Min ven kroppen”, ”Den hele kvinde”, ”Frihed til bevægelse”.

Bestil bogen her Læs forord af professor Bente Klarlund Pedersen