Graviditetstræning

Med personlig gravidtræning hos Arndal kan du forsøde den søde ventetid – og tiden efter. Vi træner dig skånsomt og sikkert og har hele tiden din mave og bækkenbund i fokus.

At blive gravid er på én gang fantastisk og overrumplende oplevelse. Din krop forandrer sig, reagerer anderledes end normalt, og du forbereder dig mentalt på at få et barn. Mange gravide holder op med at dyrke motion tidligt i graviditeten af frygt for at overbelaste kroppen. Og det er en skam. I en normal graviditet er der nemlig ingen risiko forbundet med at være fysisk aktiv. Aktivitet kan tværtimod øge dit velvære og give dig det nødvendige ekstra overskud til de hårde, men dejlige udfordringer, der venter.

Uanset om du er i god form eller ej, så vil den rette træning give dig færre komplikationer under og efter din graviditet. Derfor skræddersyer vi altid gravidtræningen til dit udgangspunkt. Under en graviditet skal du ikke bestræbe dig på at forbedre din form. Det er en periode, hvor du skal vedligeholde og arbejde med bevægelse, bækkenbund og åndedræt. Med den rette træning af bækkenbund og mave halverer du faktisk genoptræningstiden efter din graviditet.

Gravidtræningen kan skræddersyes til fitnesscenter eller hjemmebrug.

Forløb:

  1. Samtale, analyse og skræddersyet program hos Lotte Arndal. Pris: 1.800 kr. / 5 sessioner: 8.500 kr.
  2. Samtale, analyse og skræddersyet program hos Mai Kristine Høst.
    Pris: 700 kr. / 5 sessioner: 3.000 kr.

Få inspiration til at starte din gravidtræning i dag

Gode træningsforløb når du har født

Eller trænger du til lidt wellness og en efterfødselsmassage?