Lille-Ib træner fitness i min mave

Sådan ser det i hvert fald ud. Ligger på sofaen og skriver på gravidbogen og min mave er ikke mindre end deform. Han sparker løs:)
At ligge ned som gravid er ikke kun for, at lindre trætte ben og slappe af i maven. Det er mest af alt, at kunne mærke sin baby. Når jeg går rundt og er i bevægelse mærker jeg ham mindre, og synes derfor det er så hyggeligt, at lægge mig på sofaen og mærke hans spark. Også selvom han både sparker op under mit ribben og ned på min blære, så jeg vrider mig lidt i sofaen.

Anbefalede produkter

Online efterfødselsforløb
Efterfødsel - også længe efter

Et individuelt træningsforløb, som er funderet på videnskab og 100 % skræddersyet til dig. Det er sjældent for tidligt og helt sikkert aldrig for sent at komme i gang.

Bestil efterfødselsforløb Læs mere om forløbet her

Bogen: Sund Graviditet
9 måneder før – 9 måneder efter

Bogen inspirerer og guider dig til alle aspekter af en sund graviditet, så du kan få øget velvære med færre gener og mindre vægtøgning både før og efter din graviditet.

Bestil bogen hos Arnold Busck Læs mere om bogen her

Skriv et svar