Kender du dette stræk?

Om du er gravid eller har født kan dette være et givtigt stræk. Det indgår i strækprogrammet i mit kommende online gravid forløb. Vi har denne bløde bænk i centeret vi netop bruger til stræk og behandling. Men hjemme bruger du bare spise- eller køkkenbordet. Jeg kalder strækket 90/90, forbi både hoften og knæet skal være i 90 graders vinkel. Benet du står på skal vende ligefrem mod bænken. Strækket er super godt til både at afspænde hoften og ballen. Dernæst vil du også kunne mærke en afspændende effekt i baglåret samt i lænden. Og er der et sted vi som gravide kan få spændinger, så er det omkring bækkenet, hofterne og lænden. Det lindrer helt fantastisk.

Da jeg havde født sidste gang fik jeg det anvist af min gynækolog, da jeg havde spændinger i højre side af min bækkenbund. Her brugte jeg således strækket til afspænding af bækkenbund og sædemuskulatur.


Anbefalede produkter

Online efterfødselsforløb
Efterfødsel - også længe efter

Et individuelt træningsforløb, som er funderet på videnskab og 100 % skræddersyet til dig. Det er sjældent for tidligt og helt sikkert aldrig for sent at komme i gang.

Bestil efterfødselsforløb Læs mere om forløbet her

Bogen: Sund Graviditet
9 måneder før – 9 måneder efter

Bogen inspirerer og guider dig til alle aspekter af en sund graviditet, så du kan få øget velvære med færre gener og mindre vægtøgning både før og efter din graviditet.

Bestil bogen hos Arnold Busck Læs mere om bogen her

Skriv et svar