Graviditet giver knivskarp hjerne

Har netop fået lavet en 3D-scanning af Adrian, som fuldstændig ligner sin storebror. Er i uge 28 knap 29. I forbindelse med at jeg er kommet længere frem i min graviditet har jeg gradvis oplevet et mentalt skift. Jeg føler mig skarpere. Er meget beslutsom og arbejder virkelig hurtigt. Drøftede dette med en af mine kunder, som har en ph.d. i psykologi. Om den følelse kunne være rigtigt. Og svaret er ja. Jo, længere man kommer hen i graviditeten kommer man mere i ”no-bullshit” fasen, som hun forklarede. Det fik mig til at grine, for jeg er ekstremt hurtig på aftrækkeren, når tingene ikke virker. Både privat og på job. I den forbindelse faldt jeg over denne undersøgelse, som er af lidt ældre dato, men ikke desto mindre meget interessant. At højgravide kvinders hjerner er skarpe og på flere punkter bedre fungerende end hos deres ikke-gravide medsøstre. At sidste del af graviditeten ofte virker som en slags mental doping, der får hjernen til at være skarp og arbejde effektivt. Og også hvilken relation, der kan være til fødselsdepression, hvis man ikke oplever dette.

Læs artiklen HER.


Anbefalede produkter

Online efterfødselsforløb
Efterfødsel - også længe efter

Et individuelt træningsforløb, som er funderet på videnskab og 100 % skræddersyet til dig. Det er sjældent for tidligt og helt sikkert aldrig for sent at komme i gang.

Bestil efterfødselsforløb Læs mere om forløbet her

Bogen: Sund Graviditet
9 måneder før – 9 måneder efter

Bogen inspirerer og guider dig til alle aspekter af en sund graviditet, så du kan få øget velvære med færre gener og mindre vægtøgning både før og efter din graviditet.

Bestil bogen hos Arnold Busck Læs mere om bogen her

Skriv et svar