Gravid øvelser – snart i online version

Brugte i sidste uge en hel dag på at filme mit kommende online forløb for gravide. Et program, hvor alle kan være med. Også dig som ikke er vant til at træne og som ønsker at lave øvelser, der er skræddersyet til gravide. Programmet er mildt og effektivt på en og samme tid. Med mildt mener jeg som sagt at alle kan være med – også selvom man ikke tidligere har trænet. Og med effektivt mener jeg, at de øvelser jeg laver er de bedst mulige i forhold til de behov og hensyn den gravide krop har.

På instagram ser jeg ofte gravide, der er vant til at træne, dele film af øvelser de laver. Og som de også har lavet før de blev gravide. Mange af øvelserne er hårde. Og det er helt fint, hvis du har gjort det tidligere, dvs. før du blev gravid.

Det jeg dog ofte savner som fagperson er den korrekte træning af maven, som af gode grunde vokser, men hvis funktion stadig er at holde ryggen -> læs: Det stabiliserende system. Og ikke mindst bækkenbunden. Jeg vejleder flere kvinder, som også efter fødslen kommer sig forholdsvis hurtigt, men som under graviditeten ikke har arbejdet optimalt med bækkenbund og mave og derfor også efter fødslen har svært ved netop den del. De kan holde planken i flere minutter, men bækkenbunden er svag. Og selvom de ikke er overvægtige, så har maven ikke en pæn form, da den som sagt ikke arbejder rigtig.

I det kommende online forløb har jeg lavet 3 programmer.

Et program som primært er de grundlæggende øvelser for bækkenbund og mave. Herunder er også åndedrættet.

Et andet program med udstrækning og afspænding. Læs: Det er ikke mindre end fantastisk at sætte de rigtige muskler i fokus som gravid.

Og sidst men ikke mindst det styrkende program, hvor du så indarbejder de grundlæggende øvelser, dvs. den korrekte aktivering af bækkenbund og mave.

Som intro til det hele har jeg lavet en video om at være sund gravid, samt en video, hvor jeg gennemgår anatomien for bækkenbund og mave, så du får indsigt i, både hvorfor og hvordan du træner bedst muligt. Sammenlagt flere timers vejledning.

Det hele kan laves hjemme på stuegulvet.

Og jeg har fået Charlotte Wilken-Jensen, speciallæge i kvindesygdomme og fødsler, ledende overlæge, fødeafdelingen, Amager Hvidovre Hospital til at godkende og blåstemple det hele, så du kan være sikker på at det faglige niveau er i orden -> det bedst mulige du som gravid kan lave:-)

 


Anbefalede produkter

Online efterfødselsforløb
Efterfødsel - også længe efter

Et individuelt træningsforløb, som er funderet på videnskab og 100 % skræddersyet til dig. Det er sjældent for tidligt og helt sikkert aldrig for sent at komme i gang.

Bestil efterfødselsforløb Læs mere om forløbet her

Bogen: Sund Graviditet
9 måneder før – 9 måneder efter

Bogen inspirerer og guider dig til alle aspekter af en sund graviditet, så du kan få øget velvære med færre gener og mindre vægtøgning både før og efter din graviditet.

Bestil bogen hos Arnold Busck Læs mere om bogen her

Skriv et svar