Gæsteblogger – Læge Anne Sofie Blaabjerg – gravid i uge 17

Jeg hedder Anne Sofie, jeg er 30 år gammel og bosat i Aarhus.

Jeg har været dedikeret Arndal-fan siden 2013, hvor jeg deltog i et Bootcamp-forløb. Min primære motivation for at deltage var at slutte fred med min krop, som jeg dagligt pinte med flere timers højintens træning. Med Lottes kyndige hjælp og vejledning lykkedes projektet og jeg har siden jævnligt besøgt det skønne Arndal for at få et nyt program (og af og til også en fantastisk gang wellness:-))

Professionelt er jeg læge og i gang med at specialisere mig inden for børnesygdomme. Min arbejdsdag er derfor en dejlig og udfordrende kombination af forskellig opgaver; lige fra assistance til nyfødte i forbindelse med fødslen til teenagere med kroniske sygdomme.

Privat er jeg kæreste med Thomas, og til august bliver vi forældre for første gang.

Jeg er i den anledning blevet inviteret til at skrive nogle indlæg til bloggen, indlæg som både vil bære præg af min profession, men naturligvis også indeholde en personlig vinkel.

Jeg håber, at du har lyst til at læse med:-)

Kærlig hilsen

Anne Sofie Blaabjerg


Anbefalede produkter

Online efterfødselsforløb
Efterfødsel - også længe efter

Et individuelt træningsforløb, som er funderet på videnskab og 100 % skræddersyet til dig. Det er sjældent for tidligt og helt sikkert aldrig for sent at komme i gang.

Bestil efterfødselsforløb Læs mere om forløbet her

Bogen: Sund Graviditet
9 måneder før – 9 måneder efter

Bogen inspirerer og guider dig til alle aspekter af en sund graviditet, så du kan få øget velvære med færre gener og mindre vægtøgning både før og efter din graviditet.

Bestil bogen hos Arnold Busck Læs mere om bogen her

Skriv et svar