Flad mave

Foto taget cirka 7 uger efter jeg fødte mit 4. barn. I en forholdsvis fremskreden alder. Og maven er flad.

Som du kan se er billede taget den 18. august og Adrian blev født den 26. juni.

Flad mave er ikke nødvendigvis lykken. Billede er taget i en hård tid. Derfor ikke lagt op tidligere.

Men jo det er muligt at blive mor og stadig have flad mave. Endda hele 4 gange. Og mine mavemuskler delte sig lidt efter første graviditet og lidt mere efter hver gang.

Hemmeligheden ligger ikke i hård træning, men i at træne med den rigtige teknik. Den rigtige teknik trænes/indlæres optimalt før eller under graviditeten frem mod fødslen. Det halver genoptræningstiden.

Har du født, men ikke trænet undervejs er det bare om at komme i gang for en flad mave er også lig med en flot holdning og stærk ryg. Og ikke at forglemme den kære bækkenbund. Den indgår som en del af alle mine programmer. Den er ikke kun vigtig for at holde tæt, men også for et godt sexliv.

Mine programmer og anbefalinger er godkendt på højeste niveau. Klik ind på www.arndalonline.simplero.com, hvis du ønsker at træne hjemme i din egen stue.


Anbefalede produkter

Online efterfødselsforløb
Efterfødsel - også længe efter

Et individuelt træningsforløb, som er funderet på videnskab og 100 % skræddersyet til dig. Det er sjældent for tidligt og helt sikkert aldrig for sent at komme i gang.

Bestil efterfødselsforløb Læs mere om forløbet her

Bogen: Sund Graviditet
9 måneder før – 9 måneder efter

Bogen inspirerer og guider dig til alle aspekter af en sund graviditet, så du kan få øget velvære med færre gener og mindre vægtøgning både før og efter din graviditet.

Bestil bogen hos Arnold Busck Læs mere om bogen her

Skriv et svar