Som jeg skrev i forgårs, kan det med madlavningning være noget af en udfording med en lille ny på armen og uden hjælp i løbet af dagen.
Sidder og arbejder på kostanvisning til min kommende bog og lægger stor vægt på, at både morgenmad og frokost er meget nemme, at lave. At det med, at snitte og hakke er om aftenen, hvor der er mere end to hænder til rådighed:)
Find de hurtige og nemme – men sunde løsninger, der virker for dig. Og accepter, at din kost måske ikke er så “perfekt” og varierede som normalt. Overskuddet kommer med tiden. Indtil da, hold fast i det som virker, og ros dig selv for alle de måltider der lykkes:)
Frokosten på billede er en af dem jeg var stolt af. Også selvom det bare er alt godt fra køleskabet, så er der en god fordeling af kostgrupperne. Og ikke mindst godt med grønt og protein fra æggene.
En kvinde skrev til mig i går, at hun spiste for meget kulhydrat i form af brød, da det var nemt. Og hvad jeg ville anbefale, da hun ønskede at tabe sig.
Lige født eller ej, så vil du tabe dig, når du indtager mindre end du forbrænder. Og du kan godt tabe dig, selvom du spiser brød, bare mængden af energi indtaget er mindre end energi omsat.
Jeg spiser også meget brød. Det er nemt og hurtigt. Og når jeg skriver meget, så er det fordi det ofte er den løsning jeg vælger til morgen og frokost. Og det er fint med rugbrød eller knækbrød med smør og ost. Et eller to stykker frugt som snack i løbet af dagen. Dertil amning og gåture med baby og regnestykket går fint op.
Vil klart anbefale dig, at finde balancen i almindelig hverdagskost og ikke starte en smart diæt op, og gøre hverdagen mere udfordrende end nødvendigt