Ti myter om fødsler

Har 4 dage til termin, men håber meget, at gå over som jeg gjorde sidst, så det ikke falder sammen med min kære datters konfirmation på søndag. Ja, selvsamme dag som min termin.

Har klart planlagt, at jeg vil gå rundt så længe som overhovedet muligt, når jeg begynder at få veer. Som jeg tidligere har skrevet på bloggen her, havde jeg under min første fødsel den ondeste jordemor – læs: det føltes sådan. For hun sendte mig ud og gå. Jeg var ankommet til hospitalet om morgenen. Det var i august og solen skinnede. Hun bad mig gå til jeg vitterligt ikke følte jeg kunne gå mere. Det gjorde jeg, og da jeg kom kravlende retur var jeg 10 cm åben og klar til, at føde min datter.

Da jeg fødte min søn ankom jeg til hospitalet en efterårsaften meget sent og blev lagt ned. Den fødsel tog mange flere timer.

I artiklen du kan klikke ind på nedenfor kan du læse, at fødslen i den første fase netop kan forkortes med gennemsnitlig en time, hvis du er i bevægelse. Så min plan er, som under min første graviditet, at jeg holder mig på benene, så længe som muligt.

 

Og så smiler jeg af myten med smerte og orgasme.

“Det fænomen giver Pia Husfeldt dog ikke meget for. I sine 25 år som jordemoder har hun aldrig oplevet en orgasmisk fødsel.”

Læs artiklen HER.


Skriv et svar