Sådan en hilsen gør mig glad

Har fået en mail med denne hilsen og dette dejlige billede og det gør mig oprigtigt glad. Håber min kommende bog kan motivere flere til, at træne under deres graviditet:)

“Jeg vil lige skrive og sige tusind tusind tak for de gode programmer al den motivation og støtte I har givet mig i løbet af min graviditet. Det har været fantastisk at kunne holde sig i form helt frem til termin med øvelser, som var præcis tilpasset min situation, og det har hjulpet at blive heppet på i alle faser (særligt tidligt om morgenen), og det har være hyggeligt st dele forløbet med jer. 1.000 tak!

D. 7. November blev vi endelig forældre til lille Audrey. Hun er helt fantastisk, og jeg er sikker på at træningen op til hjalp mig fysisk gennem fødslen, men også her bagefter, hvor jeg hurtigt har følt mig ‘på højkant’.

Glæder mig til at se jer igen og få hjælp til efterfødselstræningen i det nye år!”

Kærlig hilsen,
Christine Clausen


Skriv et svar