Lav flere sæt af de øvelser, som føles gode for dig

Har netop været nede og træne. Ja, det kan man, når man har sit eget fitness center:-) Elsker at træne efter lukketid, hvor der er helt ro.

Maven er stor og der er derfor mange øvelser som jeg ikke kan lave.

I dag har jeg kun lavet 3 øvelser:

  1. En for ballerne
  2. En for de skrå mavemuskler
  3. Og en øvelse for bagside af armene (triceps), som også aktiver mave og bækkenbunden

Dem valgte jeg så at lave hele 9 gange. Dvs. 9 sæt af hver. Normalt varierer jeg meget mere, men på det her tidspunkt i graviditeten handler det om, at holde sig i gang og lytte til kroppen. Og du behøver ikke lave et smart program. Anbefaler ganske enkelt, at du bare laver flere sæt af de øvelser, som føles gode for dig og din krop. Herunder at du kun laver øvelser, hvor du kan holde dit knib. Og at intet kan mærkes “forkert” i dit bækken.

De 27 sæt jeg lavede tog mig ca. 20 minutter.

Jeg træner ikke længere end det, da jeg kan mærke det gør mig godt og ikke udmatter min krop.

Og kombinerede træningen med, at drikke en masse vand. Var bagud på vanddrikkeriet i dag:-)


Skriv et svar