Kulhydrat-rig morgenmad – klar til en aktiv dag

Har lyst til havregryn. Hertil banan, rosiner og nødder. Og spiser det med sojamælk. Den får jeg for mig selv. Ingen andre i familien kan lide den. Synes det smager så godt på havregryn. Den med vanille. Så er jeg klar til en aktiv dag. Skal i svømmehallen med Benjamin og 2 af hans klassekammarater. Og ud og gå en tur med hunden inden.

Drikker også almindelig mælk. Når det ikke er med havregryn eller mysli, så drikker jeg faktisk nogle gange mælk som kakaomælk. Har haft nogle aftner, hvor jeg har haft sukkertrang også selvom jeg har fået rigtig mad. Måske jeg har manglet energi. Så har jeg rent faktisk taget lidt af børnenes kakaopulver. Allan griner af mig. Men det er da klart bedre, at drikke et glas økologisk mælk med lidt kakaopulver end, at spise så meget andet:))


Skriv et svar